Webbe Food is opgericht door vader en zoon. Op zoek naar echt lekkere frites zijn ze deze zelf gaan bakken. Ons concept? Van aardappel tot frites, helemaal zelf bereid voor de beste kwaliteit. Onze teler uit de regio bezorgd ons zijn beste aardappel en wij verwerken hem tot een overheerlijk biologisch frietje.

Webbe Food is ingeschreven in de Kamer van Koophandel sinds juni 2017. Webbe inmiddels heel Nederland en zelfs Duitsland mogen voorzien van de lekkerste frites. Inmiddels is ons wagenpark uitgebreid met Webbe 2.0. Wederom een handgeschilderde wagen in Webbe design. We hopen onze biologische frites zo aan zoveel mogelijk mensen te laten proeven.

Geeft u een feestje? Op zoek naar een catering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw evenement of partij. Webbe er zin in!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!